vineri, 31 ianuarie 2014

Viaţa Lui Buddha Sakyamuni (documentar biografic)

Film despre viaţa lui Buddha

http://ow.ly/ta0yB  



Buddha s-a nascut in anul 556 i.e.n. intr-un mic regat himalayan, intr-o regiune care astazi este pe teritoritoriul Nepalului, la granita cu India. Tatal sau, Suddhodana, era regele regatului; apartineau unui trib numit Sakya, si Buddha s-a nascut nu departe de capitala regatului, Kapilavastu.


 Citeste mai mult:http://ow.ly/ta0yB


Viaţa lui Iisus - Film Biografic

Viaţa lui Iisus 
Cu sute de ani in urma prorocii profeteau ca se va naste El, Iisus Hristos – Mantuitorul. Acesta se naste nu intr-o cetate mare ci in Betleemul din Iudea, iar singurii care il viziteaza sunt niste pastori si niste magi care ii aduc daruri. Fecioara Maria, mama Pruncului si Iosif, tatal Lui, sunt nevoiti sa fuga in Egipt pentru ca Irod aude de nasterea Lui si stie de la batrani ca El este regele mult asteptat al Iudeilor si se simte amenintat; incepand atunci sa omoare toti pruncii sub 2 ani. Mai tarziu, Iisus se dovedeste a fi un copil mai special, iar mai apoi o persoana extraordinara. I-si va aduna 12 ucenici, dar nu toti il vor crede si uneori vor fi prigoniti. Vizioneaza filmul:
 
http://ow.ly/t9Zgz

marți, 21 ianuarie 2014

Expoziţia de cadavre “The Human Body” – o afacere profitabila (Investigaţie)

Expoziţii de cadavre de genul “The Human Body” sau “Body World”, o afacere profitabila si lumea inebunita dupa acest spectacol, publicul nu doar ca invata stinta, dar se si distreaza.
Video:The human Body, stiri, Expozitia de cadavre stiri online
http://ow.ly/sMUHz
 Expozitia The Human Body, cadavre plastinate, plastifiate, din China Comunista.
Autoritatile occidentale chiar au incredere in “legea chineza”? Se spune ca totul este legal, conform legii chineze. Da, dar legea chineza mai poate sa aresteze pe oricine i se pare ca a insultat partidul comunist satanic, sau pe oricine publica continut pe internet care nu este pe placul oficialilor comunisti satanisti. Nu doar atat, dar stim bine ca de la inceperea persecutiei Falun Gong, din anul 1999, au ajuns dupa gratii si in lagare de munca zeci de milioane de oameni nevinovati. Deci, care este probabilitatea ca acei prizonieri de constinta sa fie plastifiati? Eu zic ca este una foarte mare si inca autoritatile noastre(ma refer la cele occidentale), nu au facut mai nimic, cu exceptia catorva tari care au interzis expozitia.
cadavre plastifiate, plastinate, human body, the huma body, body world, expozitia the human body

duminică, 19 ianuarie 2014

Adevăratul Vladimir Putin - documentar interzis subtitrat

Adevăratul Vladimir PutinDocumentar Interzis
Vezi documentar:
http://ow.ly/sJ3do

Vladimir Putin se afla la conducerea Rusiei de 12 ani, acesti ani se considera a fi “perioada de stabilitate”. Canalele de stiri centrale raporteaza despre succesele obtinute. In ce stare a ajuns tara daca unica cerinta a populatiei catre putere este corectitudinea? 300 miliarde de dolari este anvergura anuala a coruptiei, oficialii traiesc precum seicii arabi. Membrii cooperativei lui Putin : “Ozera”, impart intre ei petrolul, gazul, resursele energetice. Exista o zicala vestita: “Zgarcenia la ruinat pe fraier” In ultimii 10 ani, populatia Rusiei a scazut cu 5 milioane de oameni, tara este la marginea gropii demografice!

Sa eliminam banii si sa facem totul fara bani (mini-doc)



Imagineaza-ti o lume fara bani...., pentru asta trebuie sa urmaresti videoclipul de mai jos.

marți, 14 ianuarie 2014

MEN IN BLACK - recomandat de Prim Ministrul Rus Dmitry Medvedev (despre extraterestri)

MEN IN BLACK - recomandat de Prim Ministrul Rus Dmitry Medvedev
Extratereştrii sunt de ceva timp printre noi. Nu vă pot spune exact câţi sunt. Nu putem vorbi despre acest lucru fără a provoca panică, dar dacă veţi urmări filmul ”Men in Black” veţi înţelege că aceasta este o realitate”, a declarat Medvedev, potrivit Corriere della Sera.

Medvedev a explicat că atunci când trece puterea de la un preşedinte la altul, pe lângă valiza cu coduri nucleare, sunt predate şi două dosare extrem de speciale – unul conţine detalii cu privire la toate „vizitele” extratereştrilor pe Pământ, iar celălalt dosar conţine rapoartele de la „servicii secrete absolut închise”, adică cele care nu există oficial şi care îi monitorizează pe extratereştrii aflaţi pe teritoriul Rusiei.

Vezi documentar: Click

http://ow.ly/sB4rA

Violența mass-media (documentar)

Violența mass-media - film documentar online subtitrat
 
Vezi Film - Click

De la filmele hollywoodiene la știrile locale, filmul studiază modul în care violența din mass media cultivă în rândul privitorilor o stare accentuată de insecuritate, percepții distorsionate ale riscului și pericolului, dar și tendința spre măsuri radicale pentru problemele sociale. sursa – filmedocumentare. com



DAVID BLAINE – Real Or Magic (Documentar Online Subtitrat)

DAVID BLAINE – Real Or Magic (Documentar Online Subtitrat)

David Blaine (n. 4 aprilie 1973) este un iluzionist și magician american, considerat un Houdini modern. Printre performanțele notabile se numără izolarea de 44 de zile când a trăit fără mâncare în septembrie-octombrie 2003, în Londra și reținerea respirației pentru 17 minute și 4,5 secunde în anul 2008 (care a fost record mondial la acel moment).

Sursa: Documentare Digital Arena





Vezi Film Documentar: Click
http://ow.ly/sB3zr

miercuri, 8 ianuarie 2014

Viata lui Milarepa - film biografic

Filmul evocă perioada din primii ani ai formării lui Milarepa, adică secolul XI, perioada anilor 1052-1135 a celui mai cunoscut dintre tibetani.
Acţiunea filmului este plasată în Tibet, unde acesta îşi formează spiritul de poet mistic şi prezintă călătoria sa pe calea iluminării în magnifica ‘Spiti Valey’ la graniţa dintre India şi Tibet, în film fiind distribuiţi chiar şi călugări de la ‘Pema Ewan Choegar Gyurmeling Monastery’ din India şi Tibet.
Milarepa
http://ow.ly/sB1a3

Vezi Film: Click

duminică, 5 ianuarie 2014

Nouă comentarii despre Partidul Comunist (documentare video)

Nouă comentarii despre Partidul Comunist (documentare video)

În faţa dvs. se află subtitrarea în limba română a unei serii de 9 Comentarii despre istoria Partidului Comunist Chinez, care a fost publicată de ziarul Epoch Times. Accesibile în China prin intermediul internetului, sau introduse pe ascuns, comentariile sunt căutate şi citite avid de mulţi dintre cei aflaţi în bezna propagandei comuniste.

Comentariul 1. Ce este Partidul Comunist?


http://documentare.rightbe.com/documentare-interzise/noua-comentarii-despre-partidul-comunist-documentare-video

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Kapitalism - reteta noastra secreta (2010)

Kapitalism - reteta noastra secreta (2010)
Vezi video:

http://bit.ly/1ct5uJz 
“Kapitalism – rețeta noastră secretă” descrie drumul nostru de la un comunism cu față urâtă la o democrație originală de piață.
Și cine știe mai bine cum a fost drumul decât câștigătorii ? Filmul îi adună laolaltă pe cei mai mari magnați din România și încearcă să afle ce i-a mânat pe ei în luptă. Printre personajele din varianta integrală a filmului se numără: Dan Voiculescu, George Copos, Dinu Patriciu, George Pădure și Gigi Becali. Aceștia pot fi urmăriți, în film, într-o serie de ipostaze inedite – la ei acasă, în reuniuni de afaceri sau în croaziere cu iahtul, explicând fiecare propria rețetă a succesului.
Site Oficial: www.kapitalism.ro

David Copperfield - Illusion (2000) - documentar

David Copperfield - Illusion (2000) - documentar
Vezi video:
http://bit.ly/1kj2ZjA
 luzionistul american David Copperfield s-a născut la 16 septembrie 1956, in Metuchen, New Jersey. Este fiul unor evrei stabiliţi in Statele Unite, numele sau real este David Seth Kotkin.

Adevarul despre viata (mini documentar interzis)

Documentar devenit faimos pe internet, se spune ca este un documentar interzis, dar nu stiu de unde vine acest titlu, poate din faptul ca sunt adevaruri dureroase in acest film.

Adevarul despre viata
Durata: 21 min