luni, 4 august 2014

Profetii banilor - Familia Rothschild - documentar subtitrat

The House of Rothschild – Money’s Prophets (Profetii banilor - Familia Rothschild) este un film eclectic, creaţia unui anonim care a reunit secvenţe aparţinând unor filme diferite, fapt uşor de constatat datorită prezenţei mai multor comentatori şi, mai ales, a unei viziuni departe de a fi unitară ca scenariu, în încercarea de a relata, “istoric”, ascensiunea celei mai periculoase dintre toate familiile parazite care au asuprit vreodată acest Pământ...
Vezi Film:

http://ow.ly/zXny9
În portretul lui bogată și nuanțată a remarcabil, familia Rothschild evaziv, Oxford savant și autorul bestseller Niall Ferguson descopera secretele din spatele succesului economic fenomenal familiei.

El dezvăluie pentru prima dată, detaliile vastă rețea politică a familiei, pe care le-a dat acces la și de influență asupra multora dintre cei mai mari oameni de stat ai epocii.

Și el spune o saga de familie, urmărirea importanța unității și rolul profund al iudaismului în viața unei dinastii care a crescut de la limitele de ghetou Frankfurt și mai târziu folosit de influența sa pentru a ajuta evrei oprimate în întreaga Europă.

O lucrare definitiv de burse impecabil, cu o narațiune bine angajarea, Casa de Rothschild este o biografie din cele mai rare fel, în care figuri istorice misterioase și fascinante în cele din urmă de primăvară la viață.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu