sâmbătă, 28 septembrie 2013

Open Pit (Rosia Montana din Peru) - documentar

Open Pit (Rosia Montana din Peru) - documentar
Open Pit, documentar subtitrat in romana, spune povestea uriaşului complex de mine de aur Yanacocha, din Peru. Minele au fost concesionate unuia dintre acţionarii Gabriel Resources, compania americană Newmont, care este acuzată de ţăranii şi activiştii din Peru că, prin ceanurile folosite în procesul de exploatare, a distrus agricultura pe o rază de câteva zeci de kilometri şi că, pentru a-şi facilita accesul la zăcămintele de aur, a reuşit să “cumpere” întreaga administraţie publică, de la preşedintele ţării, până la poliţiştii cu cele mai mici grade.

marți, 24 septembrie 2013

Confucius (2010) - Biografic

Confucius (2010) - Biografic
Vezi Film;
Citate:
  1. - Confucius
  2. Prostii se plang ca nu sunt cunoscuti de suficient de multi oameni, inteleptii se plang ca nu cunosc suficient de mult oamenii.- Confucius
  3. Prin fire, suntem foarte aproape unii de altii, dar prin obiceiurile noastre suntem foarte departati.- Confucius
  4. Întotdeauna într-o situaţie dificilă există cel puţin o şansă de a învinge.- Confucius
  5. Fără a cunoaşte puterea cuvintelor este imposibil să cunoşti oamenii.- Confucius
  6. Cercetează trecutul dacă vrei să prezici viitorul.- Confucius
  7. Sa inveti fara sa gandesti este fara sens;sa gandesti fara sa inveti este periculos.- Confucius
  8. Cel care este stapanul mintii sale este stapanul Universului.- Confucius

miercuri, 18 septembrie 2013

Razboiul Psihologic (Psywar) 2011 si Manipularea lui Mircea

Razboiul Psihologic (Psywar) 2011 si Manipularea lui Mircea



Despre film:
Psywar prezintă utilizarea propagandelor şi a relaţilor publice de către corporații şi guverne, pentru manipularea oamenilor. Filmul explorează modul în care guvernul american a organizat evenimente pentru a manipula opinia publică în legătură cu războiul din Irak, Se discută de asemenea, scandalul Pentagonului, şi activităţile ascunse ale Rendon Group. Filmul expune activităţi guvernamentale şi corporative ce au ca scop crearea de confuzie între ştirile reale şi cele false, precum şi evoluţia în timp a unor campanii de relaţii publice de dezinformare, campanii strategice şi alte instrumente de manipulare PR care au transformat SUA intr-un loc în care cetăţenii sunt manipulați cu eficienţă, şi la scară foarte largă.

vineri, 13 septembrie 2013

Locuri Misterioase Din Romania (2013)

Locuri Misterioase Din Romania (2013)
In Romania exista locuri stranii, cu un trecut intunecat si invaluit in mister, pentru care nu exista nici o explicatie stiintifica. Locuri care uimesc, inspaimanta si fascineaza de secole. 

documentare online, documentare online subtitrate, filme documentare online subtitrate, Locuri Misterioase Din Romania, Locuri Misterioase, documentare 2013, 

miercuri, 11 septembrie 2013

The Queen of Versailles (2012) - raspunsul la intrebarea: banii aduc fericirea?

The Queen of Versailles (2012) - raspunsul la intrebarea: banii aduc fericirea?


Scurta Descreire:
În 2008, familia Siegel era în topul celor mai bogaţi și influenţi americani, David Siegel rulându-și cu succes afacerile, într-un timp relativ scurt, în cadrul Companiei „Westgate Resorts”. Pentru a se bucura din plin de viaţa lor atât de prosperă, el, fiind și inginer, și-a propus să o facă trofeu și să o transforme în regină pe soția sa, Jackie, o adevărată frumusețe, începând construirea celei mai mari case private de familie, unică în America, fiind inspirat de frumuseţea și grandoarea Palatului de la Versailles. Dintr-o dată, atât economia SUA, cât și „Westgate Resorts”, au fost  zguduite de colapsul economic ipotecar, devastator. În noua realitate economică, cu afacerile în pragul ruinei, asistăm la lupta celor din familia Siegels, de a-și păstra un stil de viaţă ostentativ, în tăvălugul regresului economic, în care au intrat. Pentru această familie privilegiată, acceptarea acestei situații s-a dovedit a fi o luptă disperată pentru un vis neîmplinit, iar casa lor neterminată, a devenit un monument al unor valori superficiale.
The Queen of Versailles, Filme Documentare, filme documentare online subtitrate, documentar, documentare online, documentare online subtitrate, 

luni, 9 septembrie 2013

Impostorul (2012)

The Imposter (Impostorul), in acest documentar este vorba despre un tanar francez care fura identitati
Impostorul (2012)
The Imposter, Impostorul, documentar, documentar online, documentare online subtitrate, Filme Documentare, filme documentare online subtitrate, filme online.

miercuri, 4 septembrie 2013

Rosia Montana, un loc la marginea prapastiei - film documentar

Rosia Montana, un loc la marginea prapastiei - film documentar

Rosia Montana, film documentar, Rosia Montana, un loc la marginea prapastiei, documentar, documentar online subtitrat, documentar online, documentare online, documentar online subtitrat, filme documentare online subtitrate. 

marți, 3 septembrie 2013

Alan Watts: What is Wrong With Our Culture

Alan Watts: What is Wrong With Our Culture



Alan Watts, What is Wrong With Our Culture, Filme Documentare, filme documentare online subtitrate, documentare, documentare online, documentare 2013.

luni, 2 septembrie 2013

Mari Cuceritori - Soliman Magnificul (documentar istoric)

Mari Cuceritori - Soliman Magnificul (documentar istoric)
 Soliman I sau Suleiman Legiuitorul a fost al zecelea sultan al Imperiului otoman între anii 1520-1566, fiind unul dintre cei care au domnit o perioadă lungă de timp...
Soliman Magnificul,  Soliman I, Suleiman, documentar istoric, documentar, documentar online, documentare, Documentare Istorice, filme documentare online subtitrate, film online documentar.